Speeltuin Elckerlyc - Oss (NB)

Gepubliceerd op 21 mei 2023 om 15:17

Afgelopen weekend hebben we het kinderfeestje van onze Jez gevierd. Ik ben zo'n ouder die er graag op uit gaat en het liever niet thuis viert. We kregen die zaterdag mooi weer dus we konden een fijne buitenspeeltuin bezoeken. Het werd deze keer 'Speeltuin Elckerlyc' in Oss.

Prinsen en prinsessen

Het park staat vol met prachtige kastelen met geheime tunnels. Zo kom je iedere keer weer bij een ander speeltoestel of gebied uit.

Een dag vol plezier

Meer dan genoeg te doen om een hele dag plezier te hebben. Schommelen, wippen, spelen met zand en water of van de kabelbaan. Je raakt hier niet snel uitgespeeld.

Entree & Kinderfeestjes

Kinderen tot 3 jaar hebben hier gratis entree, de rest betaald €2 om binnen te komen. Voor grote groepen zoals scholen en verenigingen is reserveren noodzakelijk. 

 

Vier je je kinderfeestje bij Elckerlyc dan is reserveren niet nodig. Om je dag makkelijk en compleet te maken kun je een verjaardagskaart kopen. Een verjaardagskaart kost € 8,00 per kind en hiervoor krijg je de entree met een ijsje, frietje, snoepzak en een verrassing.

Honger en dorst

Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger en dorst. Bij de kleine kiosk kun je terecht voor een snoepje, ijsje of wat drinken. Natuurlijk kun je ook zelf je hapje en drankje meenemen naar de speeltuin. Neem plaats op één van de picknickbanken en geniet! (Bij de kiosk zijn ook toiletten aanwezig)

De kinderboerderij is beestachtig leuk!

Op kinderboerderij De Elzenhoek is van alles te beleven! Ravot in de natuurspeeltuin, knuffel met cavia’s, konijnen en ratjes, voer de geitjes en neem een kijkje bij de leuke educatieve tentoonstelling. En kijk eens door de raampjes van de 'Bijzondere hoek'. Misschien zie je wel een muisje voorbijkomen of een landschildpad! Je kunt hier gratis naar toe dus super leuk om te combineren met speeltuin Elckerlyc. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.