Avonturenboerderij Molenwaard - Groot Ammers (ZH)

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 09:50

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder.

Ga op ontdekkingstocht..

Op Avonturenboerderij Molenwaard is van alles te beleven! Vaar in een bootje, loop over het blotevoeten pad, leer van alles over het telen van groenten en knuffel met de liefste dieren. Door het prachtig aangeklede park zie je steeds weer iets anders waar je graag naar toe wilt of wat je wilt doen.

Buikjes vullen? Geen probleem...

Voor een hapje en een drankje kun je over het gehele park aanschuiven bij de leukste eettentjes. Van pannenkoekenhuis tot frietjes met snack, voor iedereen is er wel wat lekkers te koop! Of neem je liever zelf je lunch mee, eet dit dan gezellig op bij het picknickveld. Ook kun je er kant en klare goed gevulde picknick manden bestellen. Dat is toch helemaal top!

Logeren bij Fien en Teun...

Kom gezellig met de hele familie logeren bij Fien en Teun op Vakantiepark Molenwaard! Slaap zelfs als een écht boertje of boerinnetje in jouw eigen Fien & Teun Boerderijtje! Wil je liever één nachtje avontuurlijk blijven logeren bij Fien en Teun? Kies dan voor een van de hotel accommodaties. Deze huisjes bieden ruimte voor 2, 4 of 6 personen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.