De Ijzeren Man - Vught (NB)

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 23:54

Dé plek waar plezier, horeca en avontuur samenkomen in het prachtige Vught. Of je nu wilt genieten van een verfrissende duik bij het Strandbad, heerlijk wilt lunchen, borrelen of dineren bij het Strandhuys of het nieuwe Madame Zita restaurant, of op avontuur wilt gaan met Ijzeren Man Outdoor... Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring aan het water. Ontdek de diverse mogelijkheden die de IJzeren Man te bieden heeft en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze fantastische locatie.

Nettenpark

Een tijdje geleden brachten wij met ons gezin een bezoekje aan De Ijzeren Man. We kozen specifiek voor deze activiteit want in het nettenpark mocht ook onze jongste dochter mee. Wel onder begeleiding maar wij vonden het alleen maar leuk om mee het nettenparcour in te gaan. Het is echt een leuke en actieve bezigheid met het gezin. 

Het nettenpark van de Ijzeren Man is de grootste in Nederland en naast het nettenpark zijn er nog veel meer leuke dingen te beleven hier op het terrein. 

Klimbos

Vanaf 8 jaar (en minimaal 1.35 mtr) kun je ook op het klimparcours terecht. Dit klimbos is de grootste van de Benelux  en hier kun je je uren vermaken met klimmen, klauteren en ziplinen..

Zwemmen en Spelen

Wil je met het mooie weer een leuk strandje bezoeken? Dan is de Ijzeren Man ook hier uiterst geschikt voor. Met een grote speeltuin op het zand en ligbedjes langs het water is het hier heerlijk voor jong en oud. Daarnaast kun je ook nog van de glijbanen in het water of je huurt een sup, kano of waterfiets voor nog meer waterpret!

Hapje & drankje

Om de innerlijke mens goed te verzorgen is er op de Ijzeren Man genoeg te bestellen. Voor een heerlijke lunch, borrel of diner kun je hier fijn plaats nemen bij het Strandhuys of bij Madame Zita. Wij hebben een heerlijke lunch gehad bij Madame Zita, echt een gezellig zaakje om plaats te nemen.

Reactie plaatsen

Reacties

Actioncoxig
3 maanden geleden

Escape the ordinary and enter the realm of unfiltered reality with our Telegram channel. Experience the unvarnished truth through exclusive videos: tank devastations, helicopter dynamics, infantry precision, and kamikaze drones shaping warfare. Join us for an electrifying journey beyond conventional boundaries.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky