Sunny days in style

Gepubliceerd op 30 mei 2023 om 20:10

Wat heerlijk dat we weer fijn buiten in de zon kunnen zijn. Maar de straling van de zon kan ook zeer schadelijk zijn en daarom is het belangrijk om de ogen van je kind goed te beschermen tijdens deze zonnige dagen. Een zonnebril is daarom niet alleen een leuke accessoire, maar het is een echte musthave.. Kijk mee naar de leukste zonnebrillen voor kids...

De zonnebrillen van Liewood (foto 1) beschermen de ogen van je kindje tegen UV-stralen. De zonnebril is geschikt voor kindjes van 0 tot 2 jaar en verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes. De glazen zijn van 100% polycarbonaat. De oren van de bril zijn flexibel en dus kan hij wel tegen een stootje!

 

De zonnebrillen van VanPauline (foto 2) zijn geschikt voor kindjes van 4 tot 9 jaar en geven je direct een zomers gevoel met deze leuke printjes en vormen. Let wel op met direct zonlicht.


Ook een zonnebril in de schaduw

Oogartsen adviseren om ook in de schaduw de ogen van je kindje met een zonnebril te beschermen tegen de zon. Het zonlicht weerkaatst namelijk tegen de grond en de muren, waardoor de uv-straling je kind zelfs kan bereiken als je hem bewust uit de zon houdt. Een petje of hoedje beschermt niet tegen dit weerkaatsende licht.


Bescherm de ogen van je kindje met de Izipizi Kids zonnebril. De zonnebril is geschikt voor kindjes van 12 tot 36 maanden en verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes. De glazen zijn van 100% polycarbonaat en beschermen je kleine flamingo tegen Uv-stralen. De zonnebrillen van Izipizi vallen over het algemeen klein uit, bestel dus een maatje groter!


Veel ouders kennen de risico's niet!

Hoe jonger het kind, hoe kwetsbaarder de ogen. Een goede zonnebril is daarom juist belangrijk. Vooral me baby's moet je extra alert zijn, zorg daarom altijd dat het gezicht van je baby in de schaduw blijft en dan het liefst met een zonnebril op. Veel ouders kennen de risico van de zon voor de ogen niet goed.


Shop hier deze te gekke zonnebrilletjes 

Let op: laat je kleintje nooit in de directe zon kijken. Gebruik bij voorkeur naast de zonnebril ook een zonnehoedje of cap.


Bescherm de ogen van je kindje met deze superleuke zonnebrillen van Konges slojd. De zonnebril is geschikt voor kindjes van 0 tot 2 jaar en verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes. De lenzen zijn gepolariseerd en beschermen je kids tegen UV-stralen, wat erg belangrijk is voor de gevoelige ogen van kinderen. De oren van de bril zijn flexibel en dus hij kan tegen een stootje!


Wanneer kan je kind het beste een zonnebril dragen?

De hoeveelheid uv-straling verschilt per seizoen en hangt ook af van het moment. Hoe hoger de zon staat, hoe meer uv-straling er is. De zon is het felst in de zomermaanden tussen 12.00 en 15.00 uur. Tijdens die uren kan je je kind dus het beste een zonnebril opzetten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.