Let's dive into the ocean! - Beachwear

Gepubliceerd op 10 mei 2023 om 16:39

Met de meivakantie nog vers in het geheugen, kijken we met z’n allen alweer uit naar de zonnige zomer. Tumble 'N Dry heeft weer een te gekke, nieuwe zomercollectie ontwikkeld voor jongens en meiden inclusief een complete zwemkledinglijn. De stoere en vrolijke collectie bestaat uit zwembroeken, zwemshorts, bikini's, badpakken en UV-beschermende shirtjes in effen kleuren, dip dyed of kleurrijke prints. Allemaal gemaakt van 100% gerecycled polyester, dus ook nog eens een duurzamere keuze. Zo kunnen alle kids straks fashionable shinen op het strand of bij het zwembad. Let's take a swim! 

Ontdek de nieuwste collectie zwem- en UV-kleding van Tumble ‘N Dry

 

Beach bandits

Voor de jongens heeft Tumble 'N Dry dit jaar een divers aanbod aan kleuren en verschillende prints verwerkt in de zwemkleding, zoals donkerblauw, felblauw en olijfgroen met accenten van koraal, geel en roze en prints met surfers, palmbomen en bladeren. Daarnaast zijn verschillende colorblocking en dip dye kleurtechnieken doorgevoerd in de zwemshorts.

Tan lines and palmtrees

De meiden kunnen deze zomer kiezen uit een ruim aanbod van badpakken, bikini’s en UV-kleding in onder andere de kleuren roze, bruin en geel. De prints uit de lente- zomercollectie zijn tevens doorvertaald in de zwemkleding, zoals de vrolijke fruitprint, de stoere panterprint en de exotische palmbomenprint.

Sunny side up!

We kennen allemaal het gestoei als het gaat om regelmatig insmeren van de kinderen ter bescherming van de invloeden van de zon. Alles plakt en kinderen kunnen vaak niet wachten om alvast het water in te gaan. Gelukkig is daar een oplossing voor: UV-beschermende kleding. Ook deze zomer heeft Tumble 'N Dry voor zowel de jongens als de meiden UV-shirtjes die hen goed beschermen tegen de zon. Het grootste voordeel van deze kleding is dat kinderen dan minder vaak ingesmeerd hoeven te worden. Bovendien is de UV-kleding sneldrogend en super comfortabel om te dragen! Voor de allerkleinsten heeft Tumble 'N Dry UV-zwempakjes; een korte jumpsuit met ritssluiting die gemakkelijk aan te trekken is bij de kleine waterratjes onder ons.

 

De prijzen variëren van 19,99 Euro voor een zwembroek tot 39,99 Euro voor een UV-pak en de collectie is verkrijgbaar in de maten 74 t/m 164.

* Dit is een persbericht


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.