Zooparc Overloon - Overloon (NB)

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 16:54

Bij Zooparc Overloon kun je maar liefst 71 verschillende diersoorten bekijken die verdeeld zijn over 8 verschillende area’s. Bij de ingang (Headquarter) begin je gelijk al aan je Zooparc avontuur. Hier zie je namelijk de eerste dieren en dat terwijl je dus nog niet eens binnen bent. Verder kun je dieren bezichtigen bij de Boulders Beach – Outback –  Amazone – Jangalee – Itampolo – Ngorongoro  en de Madidi.

Spelen bij Zooparc Overloon

Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen waarbij de ouders lekker plaats kunnen nemen met een kop koffie op het aangrenzende terras. Naast koffie kun je er ook terecht voor natuurlijk ander drinken en er staat genoeg op de kaart om gezellig te blijven eten.

Op expeditie met je vriendjes

Heb je binnenkort een kinderfeestje? Hier is de keuze uit diverse arrangementen om je kinderfeest een coole invulling te geven. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee op het ‘zookeeper’ avontuur. De kids worden met een gids rondgeleid en wanen zich in de wereld van een echte dierenverzorger. Je kunt ook kiezen voor de ‘expeditie’ waarbij je met behulp van een expeditie-paspoort op verkenning gaat en daarbij diverse opdrachten moet uitvoeren.

Voor een dagje weg is er genoeg te beleven hier bij Zooparc Overloon. Kleinschalig en echt gericht op kinderen met door heel het park sluiproutes en avonturenpaadjes. Hier raak je niet snel verveeld!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.