Mind Mystery - Horst (NB)

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 09:07

MindMystery, een museum waar je je brein hoort kraken! Niks is wat het lijkt met alle schilderijen en spellen die je op het verkeerde been zetten. In het huis van Siebrandt Jacob van Moelberen sta je op kop of staat het huis nou op kop? De zwaartekracht lijkt je te dollen….

Een huis op z'n kop!

Je ziet en doet hier dingen die je eigenlijk zonder uitleg haast niet kunt plaatsen. Bijzondere ruimtes zoals een spiegeldoolhof, ames room, het museum, het museumplein, de kaleidoscoop of de vortex, je waant je hier in een wereld waar niks hetzelfde lijkt. In het huis op z’n kop schiet je de leukste fotos. Huh, hang jou nou in de lampen of sta je op kop op het bed? Niks is hier te gek en je fantasie slaat op hol!

Honger en dorst?

Ben je moe van alle puzzels en spellen dan neem je lekker even een pauze bij het Mind Mystery cafe. Een lekker broodje, of frietjes of een kop koffie met een gebakje en voor de kids een ijsje, er is keuze genoeg.

Park info...

Voor een bezoekje plan je even een datum en aankomst tijd. De entree prijs bedraagt €10.95 5 t/m 11 jaar en vanaf 12 jaar €14.95. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis (wel een ticket nodig!) en voor rolstoelers en groepen zijn speciale tarieven. Neem zeker eens een kijkje in dit bijzonder museum waar je uren bezig kunt zijn met breinbrekers. 

 

Durf jij het aan? Want één ding is zeker…. Niets is meer zeker!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.