Speelbos Da's leuk! - Herpen (NB)

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 12:17

Wie geniet er niet van een heerlijke boswandeling? In de herfst kun je lekker schuiffelen door de bladeren, eikeltjes/denneappels en andere natuurschatten zoeken, eekhoorntjes spotten en de heerlijke dennenlucht op snuiven. Bij mooi weer spelen de kids heerlijk bij het water met de waterpomp of in het zand met wat emmertjes en schepjes. Hoe fijn is het als er ook nog eens een hele speeltuin door het bos is aangelegd speciaal voor de kinderen. Uren vermaak in de buitenlucht. Vind jij dit ook fijn? Dan moet je zeker eens naar het  speelbos 'Da's Leuk' in Herpen (NB)

Klimmen voor kids

Door het bos zijn verschillende klim en klauter toestellen te vinden. Onder andere een grote houten das, Dit klimtoestel is maar liefst 6 meter hoog, 23 meter breed en 33 meter lang!! Dit toestel heeft wel wat klimervaring nodig en is ongeveer toegankelijk voor kids vanaf 6 jaar. De jongere kids zouden dit met begeleiding van een volwassenen eventueel kunnen doen.

De uitkijktoren

Heb je nog wat energie over, ga dan ook zeker even een kijkje nemen bij de uitkijktoren! Een flinke klim (trappen) maar zeker de moeite waard. Een prachtig uitzicht over de heide en de bossen.

Picknick of Pan en Zo

Van al dat klimmen krijg je natuurlijk wel honger. Neem een rugzak mee gevuld met broodjes, wat lekkers en warme chocolademelk en je picknickt heerlijk ergens in het bos. Wil je wat meer luxe dan kun je voor een lunch of lekkere pannenkoek terecht bij 'Pan en Zo'. Dit restaurant staat bij de in/uitgang van het bos. Heerlijk om de wandeling mee af te sluiten. (Je kunt hier ook een lunchpakketje bestellen voor tijdens de wandeling. Deze dien je een dag van te voren aan te vragen)

Dus mocht je je een keer vervelen en in de buurt zijn van dit bos dan is dit een echte aanrader. En nog leuker, dit bos is gratis te betreden!
Tip: Trek oude kleren aan..

Kim - Speelbossen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.