Avonturenpad Docus de Das! - Schaijk (NB)

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 15:59

Heerlijk de natuur in, want binnen zitten is ook niks! Maar hoe krijgen we de kids nu van die bank? Door een mooi bos te bezoeken waar voor kinderen ook van alles te doen is. Het Docus de Das avonturenpad, daar komen je kids de bank voor af.. Langs een verhard wandelpad van ca 1,5 km kom je speeltoestellen tegen, en aan het begin van het pad, wordt het verhaal over het betoverde bos verteld, door een hoorspel. Een mooi, leuk, gezellig en sportief avontuur.

Klimmen en klauteren

In alle seizoenen is dit een heerlijk bos om te wandelen. Voor de kids zijn er allerlei activiteiten langs de route geplaatst. Klimmen en klauteren op de speeltoestellen, wippen op de wipwap maar ook bij het meertje kun je heerlijk zitten kliederen. De waterpomp met eventueel een emmertje en schepje, is een groot succes bij de kids. Vanaf de bankjes zit je hier heerlijk naar je spelende kindjes te kijken. 

 

Ff lekker snacken..

Vergeet niet om een mand met lekkers mee te nemen om tussendoor te snacken. Of geniet van een gezellige picknick op je dekentje aan de waterkant. 

De knusse Boshut

Liever niet zelf aan de sleep met eten en drinken? Dan kun je heerlijk plaats nemen bij De Boshut voor een kopje koffie met gebak of een lekker lunch. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.