Avonturenboerderij Molenwaard - Groot Ammers (ZH)

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder.

Lees meer »

Speeltuin Elckerlyc - Oss (NB)

Afgelopen weekend hebben we het kinderfeestje van onze Jez gevierd. Ik ben zo'n ouder die er graag op uit gaat en het liever niet thuis viert. We kregen die zaterdag mooi weer dus we konden een fijne buitenspeeltuin bezoeken. Het werd deze keer 'Speeltuin Elckerlyc' in Oss.

Lees meer »

Speelpark De Splinter - Eindhoven (NB)

In de meivakantie zijn we voor het eerst naar dit leuke speelpark 'De splinter' in Eindhoven geweest. We werden door een moeder van twee vriendinnetjes van mijn dochters meegevraagd. Zei waren hier al regelmatig geweest en tipten ons dat dit een leuk uitje voor de kids zou zijn. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen want wij houden van leuke uitjes!

Lees meer »

Billy Bird park (Hemelrijk) - Volkel (NB)

Laatst waren we met vrienden bij Billy Bird in Volkel, een leuke speeltuin voor de jonge maar ook wat oudere kindjes. Bij dit park kwam ik vroeger zelf als kind al, toen het nog Hemelrijk was. In die tijd is er natuurlijk veel veranderd dus het was hoogtijd om eens met mijn meiden naar Billy Bird te gaan. 

Lees meer »