Speelpark De Splinter - Eindhoven (NB)

Gepubliceerd op 5 mei 2023 om 11:18

In de meivakantie zijn we voor het eerst naar dit leuke speelpark 'De splinter' in Eindhoven geweest. We werden door een moeder van twee vriendinnetjes van mijn dochters meegevraagd. Zei waren hier al regelmatig geweest en tipten ons dat dit een leuk uitje voor de kids zou zijn. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen want wij houden van leuke uitjes!

Speeltuin

Door heel het park zijn diverse hoeken ingedeeld en speeltoestellen geplaatst. Voor de jongere kinderen en ook voor de oudere kinderen is er veel te beleven. Door de inzet van vrijwillers is het mogelijk om dit park tot stand te houden. 

Pirateneiland

Natte voetjes vangen op het vlot, zeebeestjes vangen met een netje of klimmen in het schip. Speelplezier maar wel een gebied waar kinderen tot 6 jaar met begeleiding pas naar binnen mogen. Want water is en blijft opletten!

Fort Albert

Hier kunnen de kids klimmen, klauteren en glijden door een heus kasteel. Alle prinsen, prinsessen en ridders zijn hier op de juiste plek.

Kinderboerderij

Langs de picknickweide kunnen de kindjes knuffelen met de diertjes. Hier lopen geitjes, cavia's, ezeltjes en varkens. 

De picknickweide

De perfecte plek om plaats te nemen aan één van de picknicktafels of heerlijk uit te strijken op een kleedje. Neem wat lekkers mee of koop in de kiosk een lekker bakje koffie, ijs of frietjes. Vanaf hier heb je zicht op een groot gedeelte van de speeltuin.

Zwemplezier!

Er word heel hard gewerkt aan een nieuw zwembad waar de kids zich met warme dagen heerlijk kunnen afkoelen.

Parkinfo

Het park is doordeweeks gratis te bezoeken. Op zon- en feestdagen betaal je een tarief van €1.50 per persoon om op het park te komen. In de Kiosk kun je terecht voor een hapje en een drankje en ook is er een toiletgebouw aanwezig. Natuurlijk mag je ook zelf voor je picknickmand zorgen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.