Duinrell - Wassenaar (ZH)

Gepubliceerd op 10 mei 2023 om 19:41

Duinrell, een attractiepark en tevens een vakantiepark. Hier beleef je de leukste avonturen. Vorig jaar mei zijn wij hier een weekend geweest. Dit hadden we eigenlijk met de kerst gepland staan maar wegens corona hebben we het toen moeten verzetten. Achteraf alleen maar fijn, wat een beetje droog weer is wel fijn wanneer je naar het attractiepark gaat. Op het park vind je ook nog het tikibad ook hier beleef je uren plezier. 

Duinrell daar kikker je van op!

Attractiepark

Duinrell heeft een redelijk groot park waar voor jong en oud van alles te beleven is. Diverse achtbanen, een zweefmolen, treintjes, rodelbaan, waterglijbaan, monorail, speeltuinen en nog heel veel meer. Voor de kleintjes zijn er leuke dingen te doen maar ook zeker voor de grotere kids.

Indoor speeltuin Ricks Fun Factory

Bij slecht weer is er gelukkig een klein gebouw waar je naar kunt uitwijken. In Ricks Fun Factory heb je een gedeelte waar de kids kunnen klimmen, klauteren of een duik in de ballenbak kunnen nemen. Ook is er een draaimolen waar de kids in kunnen en de swingwheels en minicars om een rondje te scheuren.

Tikibad

Duinrell beschikt over het grootste waterpark van de Benelux. Met 21 glijbanen en een het waterpark Playa ben je hier uren zoet. Zowel voor de kleine kids als voor de waaghalzen zit je hier goed.

 Vakantiepark

Wil je langer genieten van al het leuks dat Duinrell je te bieden heeft? Ook voor een weekend, midweek of week vakantie kun je hier terecht. Wanneer je op het park verblijft heb je automatisch toegang tot het park. Zeker weten dat je kids dit helemaal te gek vinden! 

 

Wij verbleven in een Duingalow en konden direct vanaf dit gedeelte het park oplopen via een andere ingang. 

Eten en drinken

Op het park zijn voldoende restaurants en eetkraampjes te vinden om wat te nuttigen. Daarnaast kun je ook zelf eten en drinken meenemen. Maar verhongeren hoef je zeker niet! Er zijn winkeltjes op het park waar je nog voor een snoepje terecht kunt of iets lekkers voor mee naar huis.

Uitkijktoren

Om bij de uitkijktoren te komen moet je een behoorlijke klim maken. Dit pad vind je naast de rodelbaan. Als je deze uitloopt kom je bij de uitkijktoren terecht. Deze staat op de hoogste duin van Zuid-Holland. Eenmaal boven heb je een waanzinnig uitzicht.

Het strand van Scheveningen

Op een paar minuten rijden van Duinrell is het strand van Scheveningen. Wij hadden van tevoren al besloten dat we sowieso ook een middag naar het strand en de boulevard wilden als het weer goed zou zijn. We hadden een heerlijke zonnige dag en deze was perfect om heerlijk rond te struinen en vervolgens neer te strijken bij een strandbar. Wij lekker borrelen en de kids vermaakte zich met het zand. Als laatste genoten we nog van een heerlijk diner met uitzicht op de zee... 

Ben jij ook enthousiast over deze plek? Reserveer dan hier je tickets of verblijf...


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.