Bescherm je kids goed tegen de felle zon

We gaan de zon weer steeds meer zien, en dat betekent dat we meer buiten zullen zijn. Heerlijk die eerste zonnestralen die onze huid weer een tintje geeft maar vergeet niet te smeren in de felle zon. Vooral bij kleine kinderen is het belangrijk om herhaaldelijk goed te smeren. De huid van een kind is nog volop in ontwikkeling en extra bescherming is daarom heel belangrijk.

Zorg voor goede bescherming

De kans op huidkanker op latere leeftijd is veel groter als de huid van een kind vaak verbrand. Met verbranden bedoelen ze een felrode huid met eventueel blaren/blaasjes. Er word dan ook gewaarschuwd om kinderen niet in de volle zon te laten spelen. Mocht je toch de zon opzoeken bescherm je kindje dan met een zonnebrand factor 50, speciale UV werende kleding, zorg voor een goede kinderzonnebril en eventueel een hoedje of pet.

Zonnebrand voor kids

Smeren, smeren en nog eens smeren.. Dit kun je nooit te vaak doen. Het beschermen van de huid is echt super belangrijk en dat doe je het beste met een hoge factor. Bij voorkeur factor 50.

Pas op met het gebruik van spray bescherming. Doe dit altijd eerst op je hand en nooit rechtstreeks in het gezicht. 

De zonnebrandproducten van Naïf zijn super fijn voor kinderen en ze ruiken ook nog eens heerlijk.

De zonnebrand van Nivea is denk ik wel de meest bekende. Ook hier hebben ze speciale kinderproducten voor bescherming tegen de zon. (klik op het plaatje om het product te bekijken)

Laat jouw kind in de zon spelen en zwemmen met een goede bescherming tegen de zon! De producten van Garnier Ambre Solaire beschermen de meest kwetsbare en delicate kinderhuid tegen de zon.

UV beschermende zwemkleding

Het beste om je kindje te beschermen is om ze UV werende (bad)kleding aan te geven. Deze kleding is speciaal gemaakt om je kindje tegen de felle zonnestralen te beschermen. Een UV werend kledingstuk staat met bescherming ongeveer gelijk aan SPF 50. Ook als het nat word!

Deze pakjes vinden wij helemaal leuk! (klik op de foto om naar het product te gaan)

Deze UV beschermende badkleding van Looxs Revolution is echt té schattig..

Net nieuw op de markt en wij zijn helemaal fan! Kijk deze prachtige collectie van Salted Stories eens, deze wil je gewoon hebben. Oh en weet je wat tof is.... Je kunt twinnen met papa en/of mama

Vergeet je zonnebril niet

Wauw! Jij wil er vast altijd hip uitzien dus jouw kindje natuurlijk ook! Met een stoere zonnebril is dat geen probleem. Laat jouw kindje veilig en fashionable stralen in de zon. 

Bekijk hier hippe zonnebrillen voor jongens en meisjes. (klik op de foto om naar het product te gaan)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.