Kusje er op? - Hansaplast sensitive pleisters

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 16:59

Nu de lange broeken plaats gaan maken voor shorts en lekker veel buiten spelen, is het goed om voorbereid te zijn op mogelijke wondjes zoals schaafwonden en schrammen. Met de Hansaplast Sensitive pleisters bescherm je wonden en hebben gevoelige huidtypes altijd een sterke en tegelijkertijd zachte partner aan hun zijde. Hansaplast voegt aan deze range nu de Sensitive XL Kids pleister. Zo ga je in een mum van tijd van traantjes naar gegiechel en wordt pleisters plakken letterlijk een gezellige beestenboel. 

 

De strong softie onder de pleisters: zacht maar minstens net zo sterk

Sensitive voor de gevoelige kinderhuid 

Speciaal voor de kleintjes onder ons met een gevoelige huid is een sensitive pleister essentieel. De Sensitive pleisters zijn namelijk zacht voor de huid maar met een sterke kleefkracht. Zelfs bij contact met water blijft hij op zijn plaats zitten en dat is geen overbodige luxe met al dat spelen en ravotten. Ook prettig voor de gevoelige kinderhuid, is dat hij pijnloos te verwijderen is en een optimaal evenwicht heeft tussen het fleece materiaal en de plaklaag. Dit alles zorgt voor een huidvriendelijke, sterke pleister. Het wondkussen absorbeert tot 6 keer zijn gewicht aan wondvocht en biedt betrouwbare bescherming aan het wondje. De pleister bevat geen latex en is dermatologisch goedgekeurd*.

 

De beschermlaag is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. En last but not least, de stof is van zacht en ademend fleece materiaal, een comfortabele topper voor de huid. 

 

Voor iets grotere wonden

Wist je dat het heel handig kan zijn om een grotere pleister te plakken op een wondje? Bij bijvoorbeeld een schaafwond komt de nieuwe Hansaplast Sensitive XL Kids pleister al goed van pas. Net zoals alle Sensitive varianten is deze pleister hypoallergeen, extra huidvriendelijk en plakt hij niet aan de wond. Ideaal voor de huid van de kleintjes onder ons, want die is kwetsbaarder dan die van een volwassene. 

 

Kies altijd voor wondverzorging; ontdek de 3-staps routine van Hansaplast

Denk je dat het het beste is om een wondje aan de open lucht te laten genezen? Dit is een fabeltje. Een pleister of andere wondverzorging erop is altijd de beste optie, om zo ontstekingen en littekenvorming tegen te gaan. Voor een optimale wondgenezing geneest een wondje het beste door de 3-staps routine van Hansaplast: reinig, bescherm én genees de huid.

 

Stap 1. Reinigen

De Hansaplast Wondspray beschermt effectief tegen infecties en is snel en pijnvrij aan te brengen. Het is daarbij een kleurloze oplossing die geen vlekken op kleding geeft.

Stap 2. Beschermen

Kies de juiste Sensitive pleister die de wond goed afdekt. De Hansaplast Sensitive XXL is bijvoorbeeld al geschikt voor middelgrote tot grote wonden en zelfs te gebruiken na een kleine chirurgische ingreep. 

 

Stap 3. Genezen

De laatste, belangrijke stap is het laten genezen van de wond. De Hansaplast Wondhelende Zalf geeft een tot 2x snellere wondgenezing**. Het helpt littekens te verminderen, is vrij van geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen en dierlijke stoffen. De zalf is zeer huidvriendelijk en zelfs geschikt voor de huid van baby’s. 

 

Bacteria Shield

De Hansaplast Sensitive pleisters zijn uitgerust met het Bacteria Shield. Dit mechanisme vormt een beschermende barrière die 99% van de bacteriën blokkeert***. Door de wond te beschermen en schoon te houden, creëren Hansaplast Bacteria Shield pleisters de ideale omstandigheden voor je lichaamseigen genezingsproces om ongehinderd aan de slag te gaan. Want alleen met de juiste bescherming zorg je ervoor dat een wondje ongestoord kan genezen en geen gevolgen heeft zoals ontstekingen.

Kleine ongelukjes zijn snel vergeten met deze leuke Hansaplast Kids Pleisterstrips. De pleisters met favoriete opdruk van je kindje zijn ideaal voor het afdekken en beschermen van kleine wondjes. De hypoallergene kinderpleisters hebben een betrouwbare kleefkracht en zijn pijnloos te verwijderen. Ze laten de huid ademen en hebben een niet klevend wondkussen dat schokdempend werkt. De kleuren zijn veilig voor kinderen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.