Tina Festival - Wassenaar (ZH)

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 11:27

Het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij de diverse optredens, gillen in de attracties, leuke workshops volgen en de tofste Youtubers en Tiktokkers spotten. Je kunt één dag komen maar ook een heel weekend! Ben jij erbij op 16 en 17 september, Tina Festival 2023….

Tina Festival 2022

Afgelopen jaar hebben ik samen met mijn dochters en wat vriendinnen het Tina Festival bezocht. Eén ding is zeker, dit jaar gaan we weer! Wat was het een toffe dag. Die meiden wisten van gekkigheid niet waar ze moesten beginnen. Over het gehele park zijn diverse leuke locaties opgesteld waar je terecht kunt voor toffe optredens, workshops, leuke stands om te shoppen, kortom een echte meidendag!

Tof uitje!

Ben jij een meisjesmoeder en opzoek naar een tof uitje voor je (tiener)dochters dan is dit ’the place to be’. Koop nu je kaartje hier  >>> TINA FESTIVAL

Niet alleen maar Tina festival…

Naast het Tina Festival kun je ook gebruik maken van het Tikibad en de attracties in het pretpark. Persoonlijk vonden wij het Tikibad zonde omdat dit al snel veel van je tijd opslurpt dus wij hielden het puur bij het pretpark en het festival. De meiden hebben enorm genoten, lekker gedanst, heerlijk tussen alle leuke standjes geneusd en natuurlijk ook nog het één en ander geshopt.

Wanneer is dat leukste feestje?

Het Tina festival vind plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023. Het word gehouden in het attractie park van Duinrell. Festival en pretpark op één dag, hoe cool is dat? Vergeet niet dit weekend vast te blokken in je agenda!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.